Opplevelser

Bjørnefjorden Gjestetun er et lite hotell, ikke et storhotell med høy puls. Men de nydelige omgivelsene er til for å nytes, og vi hjelper deg selvsagt gjerne med gode opplevelser. Kanskje du ønsker deg ruten for en forfriskende joggetur før middag, en konsertopplevelse i det nye kulturhuset i Os, eller et slag golf?

Turer

Hvorfor ikke rusle en tur i den nydelige hagen på Moldegaard, eller vandre langs grusveien til badeplassen ved fjorden? På Lysøen, hvor villaen av samme navn ligger, er det bygget et nett av spaserstier (totalt 13 kilometer) som gir besøkende en helt spesiell turopplevelse.

Os Kommune tilbyr ulike kart av turområder. Disse kan du finne her.

Joggeruter

Kort, eller langt, det er mange muligheter for å svette ut i nærområdet. Fortell oss om du ønsker en ”topptur” før frokost eller en rask sprint før middag, og vi gir deg rutene. Vi har mange oppmerkede turløyper.

Golf

Vår nærmeste nabo er Bjørnefjorden Golfklubb, som har en 9-hullsbane, drivingrange og puttinggreene. I klubbhuset finnes topp moderne golfsimulatorer som er flittig brukt særlig i vinterhalvåret.

Om våre Golf-pakker les gjerne her.

Kultur

De mest kjente severdighetene i umiddelbar nærhet er Lysøen, Ole Bulls sommervilla, og Holdhus Kyrkje.

Os har for øvrig en helt nytt kulturhus, som jevnlig tilbyr blant annet kino og konserter. Kulturhuset Oseana ligger i sentrum av Os, ti minutters gange fra gjestetunet. Vi tilbyr spesielt gode priser til de som skal på konsert. Les gjerne her om Konsertpakke.

Bading

Man kan bade i fjorden når som helst på året men vinteren er nok for de mest hardbakte av oss. Vi anbefaler Osbadet – et nytt og spennende konsept med store basseng og flott infrastruktur!

Andre aktiviteter

Ønsker du å ri på hest, en båttur på fjorden, eller stå på ski? Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby flere aktiviteter. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd hvis det er noe du lurer på eller gjerne vil forhåndsbestille.

Konsert- og teaterpakker

«Ei verd av inspirasjon!» Sammen med Oseana Kultursenter tilbyr vi spesielle pakker med overnatting, en deilig 3 retters meny, billetter til en forestilling og frokost. Få deg en helg med avslapning, god mat og underholdning mens vi bærer deg vekk fra en ellers så hektisk hverdag.

Ha en riktig god vår og velkommen til Bjørnefjorden.

OBS: Vi tar forbehold om kapasitet på enkelte av dagene – Ring 56 30 40 00 for bestilling.

Golf-pakke

Golf ved Bjørnefjorden fra 1325,- per natt inkludert middag!

For bestilling av denne pakken, vennligst send epost til: info@bjornefjordengjestetun.no

Vi kan nå tilby deg golf-opplevelsen med overnatting på Bjørnefjorden Gjestetun, i idylliske omgivelser med et fantastisk utsikt mot Bjørnefjorden, og en nydelig middag. Både nybegynnere og profesjonelle spillere kan benytte seg av tilbudet.

Golfbanen ligger rett over veien fra hotellet og har flere utslag med god utsikt til fjord, fjell og Folgefonna. Selve banen er en park / skogsbane med 9 hull og har en rekke vakre og utfordrende hull. Her er et langt par 5 hull, korte par 3, og par 4 hull med smale fairwayer som krever presisjon på utslaget. Greenene er av varierende størrelse med onduleringer, som gjør at innspillet til greenen krever planlegging og presisjon.

Spill golf året rundt! I vintersesongen, eller hvis det er svært dårlige golfforhold har Bjørnefjorden Golfklubb tilby 2 oppgraderte simulatorer (siste versjon av Full Swing Golf Simulatorer).

Dette får du:

Pakke 1:

En overnatting, en 2-retters middag, en frokost buffet, en golf-spill på 9-hullsbane (kan oppgraderes til 18 hull på stedet for 100 NOK per spill)

Pakke 2:

To netter, en 2-retters middag, 2 frokost buffet, 2 golf-spill (2 av dagene) på 9-hullsbane (kan oppgraderes til 18 hull på stedet for 100 NOK per spill)

Vennligst opplys hvilke dagene du vil ha golf på og når vil du spise middag, for at vi skal kunne reservere bane/simulator og forberede middag til deg.

Priser (uansett ukedag):

Pakke 1:

Enkelt rom: 1625,- per person

Dobbeltrom: 1325,- per person

Pakke 2:

Enkelt rom: 2725,- per person

Dobbeltrom: 2125,- per person

Oppgrader til Junior Suite til kun 250,- nok per natt!

Oselvar

DSC_1742 B

Til både individuelle gjester og grupper kan vi anbefale besøk på Oselvarverkstaden som ligger midt i hjertet at Osøyro, kun 800 m gange fra Gjestetuner. Individuelle gjester kan komme inn helt gratis for å se på utstillingen. Grupper blir tilbudt en omvisning, hvor en engasjert medarbeider forteller om historien, tradisjonen og den moderne driften på verkstedet. Omvisningen kan foregå på norsk, engelsk og tysk.

For bestilling av gruppe-omvisning, ta kontakt med oss på epost eller telefon (+47) 56 30 40 00. Mer informasjon om prisene finner du ved å trykke her.

Om Oselvarverkstaden.

Oselvarverkstaden er ei stiftelse som Os kommune, Hordaland fylkeskommune og Os båtbyggerlag står bak. Formålet er å ta vare på håndverkskunnskapen. Oselvarverkstaden kom i drift i 1997 og tok vare på 250 år gamle dokumenter og sammenhengende båtbyggingstradisjon i Os. I og med at tradisjonen har vært ubrutt så lenge er hele den gamle kunnskapen intakt.

Oselvarverkstaden er det første economuseum som blir åpnet i Hordaland. Economuseum Oselvarverkstaden er ikke bare det første i Hordaland. Det er også det andre i Europa. Et economuseum er rettet mot reiselivet der en levende håndverksvirksomhet blir en attraksjon som blir vist i historisk sammenheng. Her kan en se hvordan håndverket blir utført i praksis.

Kapproing med Oselvar

Vi samarbeider med Oselvarlaget som arrangerer kapproing og seiling. Du kan lese mer om disse aktivitetene her. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling.

DSC_2003 DSC_2006 IMG_1216 Jerome 11

header

Oselvarlaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *