Konfirmasjoner

FORRETTER OG SUPPE

Ferske våruller
med sursøt Rabarbra saus , & syltet rødløk
Allergener: 7, 9

Blåskjellsuppe
Tilsmakt med Spilde most, garnert med
Strimlede grønnsaker, og Blåskjell
Allergener: 7, 14

Carpaccio av Okse
Med Parmesandryss & Urtesalat
Allergener: 3, 7

HOVEDRETTER

Ovnsbakt Brosme
servert med friske Grønnsaker
Potet-og selleripure, Blåskjellsaus
Allergener: 4, 7, 12, 14

Confiterte Kyllinglår
ovnsbakte småtomater, aspargesbønner
potetkrem & Salvie sjysaus
Allergener: 7

Langtidsstekt kalv
med Gulrotpuré, sesongens Grønnsaker
Forestierpotet & Rødvin sjy
Allergener: 3, 7, 12

DESSERTER

Panna cotta med Melkesjokolade
Sjokoladecrumble, Appelsingele & friske Bær
Allergener: 1, 8

Snickers kake
med salt Karamellsaus, & Rabarbra sorbet
Allergener: 6, 7, 8, 9

Creme Bruleè
Allergener: 7, 3

Pris pr. kuvert for 3-retters meny kr. 595,-
Leie av eget lokale, lys, duker, servietter og standard blomsterpynt.
Varighet 5 timer med bord-sete mellom 1300-1800.
Kr. 100,- per person (minimum 15)
Kaffe- og opprigging kakebuffet
Kr. 30,- per person
Kaker bestilles gjennom oss.
Vi ber om at valg av meny avtales med oss innen 14 dager før arrangementsdato.
Ekstra poteter Kr 20-, pr. kuvert Ekstra servering av hovedrett Kr 150,- pr. kuvert
Allergier eller spesielle hensyn som ikke er informert om på forhånd belastes
kr. 100, – pr. forrett, kr. 200,- pr. hovedrett og kr. 100,- pr. dessert.
Barnepriser: Barn 0 – 3 år gratis ved gjeldende meny. Barn 3 – 12 år kr. 295, pr person